Alimentatieberekening maken


Met een alimentatieberekening kan je bepalen wat een redelijk bedrag aan alimentatie is. Je hoeft je niet aan de uitkomst van de alimentatieberekening te houden. Het staat je vrij om zelf afspraken met elkaar te maken. Ook als je zelf afspraken maakt is het handig om te weten wat een redelijk uitgangspunt is. Bij SOS kost een alimentatieberekening;

  • voor een kinderalimentatieberekening: € 149,- ;
  • voor een partneralimentatieberekening: € 149,-
  • en voor een kinder- en partner alimentatieberekening samen: € 199,-.

Hoe we jouw alimentatie berekenen ?

Geef eerst aan welke alimentatieberekening je wilt laten maken; een kinder- alimentatieberekening, een partner-alimentatieberekening, of allebei. Beantwoord de gestelde vragen, upload de gevraagde documenten,  klik op verzenden en wij maken een berekening voor je. Aan het einde maak je het juiste bedrag over en ontvang je binnen drie werkdagen de berekening, inclusief uitgebreide toelichting per e-mail. De vragenlijst invullen duurt ongeveer een half uur.

Lastig?

Merk je dat je het toch lastig vindt om de vragenlijst in te vullen? Dan is het misschien een goed idee om een mediator in te schakelen. Neem contact met ons op via 0900 588 88 88. In overleg met jullie maken we een afspraak met een registermediator die gespecialiseerd is in echtscheidingen en alles weet van de bijkomende financiën. Krijg je echt ruzie en kan je niet meer samen praten? Dan kunnen we je ook helpen bij het vinden van een goede advocaat. Ook daarvoor kan je bellen via 0900 588 88 88.

Help!

Als je tijdens het beantwoorden van de vragen toch vastloopt; geen nood! Neem contact met ons op. Wij helpen je. Bel naar 0900-588 88 88 of laat ons je terugbellen op een voor jou gunstig tijdstip.

Help ik ga scheiden

Let op! het niet volledig beantwoorden van de vragen of het niet uploaden van de juiste bewijsstukken kan tot vertraging leiden en uiteindelijk tot extra kosten. Hiervan zullen we je altijd eerst op de hoogte stellen. Het is mogelijk om extra berekening te laten maken als variaties op de éérste berekening. Hiervoor betaal je € 59,- per extra berekening.